Categorieën
Geen categorie

Op zoek naar een nieuwe voorzitter

Het bestuur van Het Kompas Bladel is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Door het wegvallen van onze voorzitter is het bestuur incompleet.

Er is een heel team dat de nieuwe voorzitter ondersteund. Maria is verantwoordelijk voor de vrijwilligers, Dick verzorgd als secretaris de nodige verslaglegging, Elly en Maria zorgen voor de dagelijkse administratie en Jan bewaakt de financiën. Daarnaast zijn er vrijwilligers die zorg dragen voor het onderhoud van het gebouw. En niet te vergeten de vrijwilligers die als gastvrouw/gastheer bezoekers ontvangen en koffie zetten. En alle leiders van de activiteiten die volledig zelfstandig de activiteiten coördineren en kennis overdragen bij de vele cursussen.

U ziet het is een warm nest dat op zoek is naar die bindende figuur om Het Kompas draaiende te houden. Bent u die persoon? Aarzel dan niet en neem contact op met Het Kompas.

Wat verwachten wij van een voorzitter:

  • Enthousiasme voor Het Kompas en de doelstelling
  • Het voorbereiden en leiden van de bestuursvergaderingen.
  • Het onderhouden van externe contacten met bijvoorbeeld gemeente, onderwijs, gebruikers van Het Kompas of andere instanties.

Reageren? Kan via de telefoon (0497 385069), contactformulier of email naar bestuur@kompasbladel.nl. Helaas is Het Kompas tijdelijk gesloten vanwege de corona maatregelen.