Categorieën
Geen categorie

Hoi Klokkenmakers, klokkenkijkers

Hoi Klokkenmakers, klokkenkijkers, buurters, beterweters en koffiedrinkers.
Hoe kon het toch gebeuren dat wij allemaal in deze situatie zitten? Terwijl het al bijna een jaar duurt, kan ik het maar amper begrijpen. Alles dicht!! 
Het Kompas kwam ooit met een prima oplossing, mensen die niet meer werkten, zich verveelde, of samen graag een hobby wilde uitoefenen.  Altijd gezellig, geen tijdsdruk, op vaste uren met fijne mensen je hobby uit voeren. Iedereen wist het laatste nieuws. Iedereen had altijd goeie zin. Ja, het Kompas was echt een uitvinding voor een grote groep mensen. Ook voor mij.Nu de Corona doorzet vallen er slachtoffers, eenzaamheid slaat toe en we moeten het noodgedwongen zonder Het Kompas doen. Elke dag maar hopen dat je niet ziek wordt, wat ga ik vandaag weer doen en het vaccin lijkt nog ver weg. 
Dit berichtje is niet bedoeld als een klaagzang, ofschoon het er wel op begint te lijken. 😂
De klokkenclub was één van die hobbyclubjes. Met enkele mensen starten we op, maar al snel groeide we naar 10 techneuten. Wij allemaal wilde weten hoe “DE TIJD” werkte. Geweldig om samen klokken en andere mechanische uurwerken te leren repareren. De week begon altijd goed. Heel jammer is dat er al twee cursisten ons zijn ontvallen. Frans Driesens én nu pas Huub van de Winkel. Verdomme, dat doet zeer!! Twee leuke mensen die het ook fantastisch vonden om wat te knutselen. Dit is een groot verlies! Hopelijk komt de tijd weer snel als voorheen, samen klussen, luisteren, vertellen en lachen om niets.
Lieve mensen, houd de moed erin, we zitten allemaal in hetzelfde bootje. De tijd gaat door, en er komt een tijd dat “alles” weer gewoon mag!! Probeer alstublieft gezond te blijven én graag snel tot ziens.
Met vriendelijke groet, Wil van Meel.