Categorieën
Geen categorie

Mini cursus “Zoutarm koken “

Kompas_Bladel_Logo_nieuw_transparant        Mini cursus “Zoutarm koken “

Bij Het Kompas starten we met deze nieuwe kookcursus onder deskundige leiding van onze huiskok Simon van Hoppe.

In vele producten, ook in kruidenmelanges, zit veel zout. Zonder zout is het alsnog mogelijk om een smaaksensatie op tafel te zetten.

Door minder bewerkte en meer verse(re) producten en door ’n mengsel van kruiden en specerijen te gebruiken, komt dit ook de smaak ten goede.

De nadruk ligt op het maken van vlees-en visgerechten met diverse kruiden, mixen en marinades, maar ook soepen en sauzen passeren de revue.

Yvonne Holdinga, voedingsdeskundige en diëtiste, zal op de 1ste cursusdag ’n korte uitleg geven over wat teveel zout met ons lichaam doet.

Geïnteresseerd ? Meld je aan via info@kompasbladel.nl              Waar ? Het Kompas, Torendreef 20 in Bladel

Wanneer ? Op donderdagen 21 en 28 oktober en 4  november van 09.00 tot 12.00 uur.

 Maximaal aantal deelnemers: 12 deelnemers 

Voor meer info : telefoon 0497-385069 of 

mail naar info@kompasbladel.nl