Categorieën
Geen categorie

Mini cursus “Zoutarm koken “

Mini cursus “Zoutarm koken “

Bij Het Kompas starten we met deze nieuwe kookcursus onder deskundige leiding van onze huiskok Simon van Hoppe.

In vele producten, ook in kruidenmelanges, zit veel zout. Zonder zout is het alsnog mogelijk om een smaaksensatie op tafel te zetten.

Door minder bewerkte en meer verse(re) producten en door ’n mengsel van kruiden en specerijen te gebruiken, komt dit ook de smaak ten goede.

De nadruk ligt op het maken van vlees-en visgerechten met diverse kruiden, mixen en marinades, maar ook soepen en sauzen passeren de revue

Geïnteresseerd ? Meld je aan via info@kompasbladel.nl  

            Waar ? Het Kompas, Torendreef 20 in Bladel

Wanneer ? Op woensdagavond 30 maart, woensdagavond 06 april en woensdagavond 13 april vanaf 19.00 uur

 Maximaal aantal deelnemers: 12 deelnemers

Voor meer info : telefoon 0497-385069 of

mail naar info@kompasbladel.nl