Categorieën
Geen categorie

Cursus houtbewerking zoekt nieuwe leden

Bent u op zoek naar een hobby die je het verdere leven niet meer los laat, dan is houtsnijden waarschijnlijk iets voor u.  Een vraag als: ‘kun je dat voor mij maken’, komt vanzelf.  In een vriendenclubje op maandagmorgen en op maandagavond zijn nog enkele plaatsen vrij om je artistieke gaven te ontplooien.  Het Kompas biedt je deze mogelijkheid aan.

 Voor nieuwelingen heeft Het Kompas steekbeitels, gutsen, burijnen, raspen en vijlen beschikbaar.  Zelfs voor een stukje hout is eventueel te zorgen.

 Wanneer je later je eigen gereedschap hebt aangeschaft, wat natuurlijk niet eeuwig scherp blijft, hebben we professioneel slijpgereedschap, waarop gereedschap gratis geslepen wordt. Ook enthousiast geworden na dit verhaal maar toch vragen, neem dan even contact met Het Kompas of gebruik het contactformulier.

 Nog makkelijker, kom gewoon eens langs bij een van de groepen en kijk gewoon eens mee.

 Wat doen wij? Sociaal samenzijn en met plezier met houtsnijden en beeldhouwen bezig zijn, waarbij en passant veel te leren valt over houtsnijwerk, hout, vormgeving en gereedschap.

 Tijdens deze cursus kan er bijvoorbeeld een reliëf gesneden worden, een abstracte vorm in een mooi stuk hout, een figuratief beeld, een spiegellijst of een ornament voor een meubel.

 Het Kompas biedt u nog veel meer.

 Voor meer informatie zie onze website of mail naar info@kompasbladel.nl.

 U kunt ook bellen: 0497-385069.