Categorieën
Geen categorie

Passie Award voor Jaap Nieveen

Onlangs heeft de gemeente een vrijwilligersavond georganiseerd voor alle vrijwilligers in de gemeente Bladel. Tijdens deze zeer druk bezochte avond werd Jaap Nieveen onderscheiden met de Passie award van de gemeente Bladel. De onderscheiding werd aan hem uitgereikt door wethouder Davy Jansen.

Een terechte onderscheiding: Jaap is met grote deskundigheid en enorme passie betrokken als begeleider bij de klokkenmakersclub. Een voorbeeld voor velen op de wijze waarop Jaap op hoge(re) leeftijd nog zo betrokken is bij “zijn” activiteit: klokken repareren..

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk want het aantal deelnemers aan deze activiteit groeit nog steeds en deelnemers komen van heinde en verre.. Jaap was in eerste instantie verbouwereerd maar gelukkig daarna enorm vereerd met de onderscheiding.

Een terechte onderscheiding: Jaap is met grote deskundigheid en enorme passie betrokken als begeleider bij de klokkenmakersclub. Een voorbeeld voor velen op de wijze waarop Jaap op hoge(re) leeftijd nog zo betrokken is bij “zijn” activiteit: klokken repareren..

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk want het aantal deelnemers aan deze activiteit groeit nog steeds en deelnemers komen van heinde en verre.. Jaap was in eerste instantie verbouwereerd maar gelukkig daarna enorm vereerd met de onderscheiding.

Het werk binnen Het Kompas wordt blijkbaar gezien en gewaardeerd door de gemeente gezien de gemeentelijke onderscheiding “stille vrijwilliger” aan Elly van den Ackerveken in het afgelopen voorjaar en nu dus de Passie Award voor Jaap Nieveen. Een mooie geste door de gemeente.