Categorieën
Geen categorie

Renovatie bovenverdieping

Renovatie bovenverdieping van het Kompas
We weten dat de bovenverdieping m.b.t. de temperatuur aandacht nodig heeft. In de zomer stijgt de binnentemperatuur tot grote hoogte en ’s winters kan het er onbehaaglijk koud zijn. In het bestuur is daarom gesproken over mogelijke aanpassingen vanuit duurzaamheid en behaaglijkheid. Jan van Buul is daartoe begonnen met het onderzoeken wat effectief en (financieel) haalbaar is. Hiervoor is ook een energiecheck uitgevoerd door KempenEnergie.
Na het opvragen van diverse offertes is besloten om alle kleine ramen op de bovenverdieping te vervangen door ramen met isolatie door de firma Krekels uit Bladel. Hun offerte is intussen goedgekeurd en de planning van de uitvoering wordt besproken waarbij de voorkeur uitgaat naar de periode van de zomervakantie.
Daarnaast worden ook isolatieplaten aan de onderkant van het plafond van de bovenverdieping aangebracht. Dit willen we in eigen beheer uitvoeren aangezien alleen het bedrag van het materiaal al aanzienlijk hoog is. We plannen een overleg met de onderhoudsploeg en andere belangstellenden hoe we dit aan kunnen gaan pakken (werkwijze en tijdsplanning). Mocht je mee willen werken aan het uitvoeren van het aanbrengen van de beplating dan zijn we daar natuurlijk heel blij mee.