Categorieën
Geen categorie

Cursus Windows 11

In deze cursus leert u de belangrijkste onderdelen van Windows 11 kennen.

Zo leert u hoe u een Windows-computer in gebruik neemt en welke basisinstellingen u naar eigen wens kunt wijzigen. Beginnershandelingen zoals het aanzetten van de computer en het gebruik van de muis of het Touch pad worden stap voor stap aangeleerd. Ook aan het gebruik van het toetsenbord wordt ruim aandacht besteed. Verder komt het starten en sluiten van programma’s en het openen en opslaan van bestanden aan de orde. U maakt uiteraard ook in uw eigen tempo kennis met internet en e-mail. Bij de cursus krijgt u een overzicht op papier betreffende de behandelde onderwerpen zodat u thuis nog verder kunt oefenen. Kortom, een compleet pakket om de beginnende senior computergebruiker op weg te helpen!

Deze cursus bestaat uit 10 lessen en begint bij voldoende deelname op dinsdag 17 september telkens van 09.00 uur tot 11.30 uur.

Voor meer info: 0497-385069 of info@kompasbladel.nl

Aanmelden via de website kan via Basiscursus Windows 11