Categorieën
Geen categorie

Engelse Conversatie

Voor wie ?

De workshop  is bedoeld voor al diegenen die bekendheid willen opdoen met het Engels in woord en gesprek.
Het begrijpen van zinnen en uitspraken in een eenvoudig gesprek om daarna zelf met vragen dan wel opmerkingen daartoe bij te dragen. Ook onze huidige maatschappij vergt immers al enige kennis van het Engels, denk b.v. aan T.V.-programma’s en aan computer termen.
Daarnaast gaan we op vakantie naar landen waarbij Engels meestal gebruikt kan worden als communicatie, en het Nederlands nutteloos blijkt. Ervaring in het gebruik van het Engels is niet van belang.

Cursusmateriaal.

Er is geen bepaald gereedschap nodig in de vorm van boeken e.d. Er wordt immers géén diepgaande grammatica behandeld. Het is dus ook geen leergang voor schoolengels. Het gebruik van de taal in alledaagse situaties staat voorop.

Bij voldoende deelname beginnen deze 10 lessen op dinsdag 03 september van 13.30 tot 16.00 uur gegeven en kosten hiervan zijn € 50,- en €3,- voor de kopieën.

U kunt zich aanmelden via de website van Het Kompas : www.kompasbladel.nl en voor meer info kunt u mailen naar info@kompasbladel.nl of bellen naar 0497-385069