SeniorWeb

SeniorWeb is een vereniging die senioren wegwijs maakt in de digitale wereld.

De vereniging vindt dat de digitale samenleving een onmisbaar onderdeel is van en een verrijking biedt voor het dagelijks leven van alle vijftigplussers.

Sinds de oprichting in 1996 combineert SeniorWeb een informatieve website met computercursussen en computerhulp aan senioren, uitgevoerd door oudere vrijwilligers.

Leercentra

SeniorWeb leercentra Het Kompas biedt een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld.

De cursussen en workshops die hier worden gegeven, zijn kleinschalig, betaalbaar en de vrijwillige docenten zijn zelf ook senior.

SeniorWeb leercentra bieden een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops die hier worden gegeven, zijn kleinschalig, betaalbaar en de vrijwillige docenten zijn zelf ook senior.

Kijk ook op Bladel Seniorweb

 

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn cruciaal bij het werk van SeniorWeb.
De organisatie heeft 3.000 actieve vrijwilligers, die leeftijdgenoten helpen bij het computergebruik en Ambassadeurs worden genoemd. Zo’n 2700 Ambassadeurs geven op 420 locaties in het hele land computerles en workshops.
Leden van SeniorWeb kunnen tevens online cursussen volgen, met begeleiding via e-mail. Leden doen zo’n 40.000 keer per jaar een beroep op vrijwilligers voor hulp bij computerproblemen.
De dienst PCHulp helpt via de telefoon, internet en aan huis. Verder begeleiden vrijwilligers de online contactmogelijkheden, zoals de Clubs en de Mailgroepen.

Lid worden van SeniorWeb?

Word nu lid en profiteer van onze speciale aanbieding!

  • Zeer voordelig lidmaatschap: slechts € 36,- per kalenderjaar

Omdat SeniorWeb een vereniging zonder winstoogmerk is, bent u voor slechts € 36,- per jaar verzekerd van begrijpelijke informatie en geduldige computerhulp. Hiermee bent u al snel tientallen euro’s voordeliger uit dan bij commerciële aanbieders. SeniorWeb is dan ook de grootste vraagbaak, informatiebron en helpdesk voor senioren. Ruim 150.000 tevreden leden gingen u voor.

Bij het kompas kunt u een tegoedbon ophalen voor gratis lidmaatschap voor het eerste jaar.

Kijk voor meer informatie op Lid worden