Koken met Simon

Simon van Hoppe

Het Kompas heeft een goed uitgeruste keuken waar maximaal 12 personen op 6 kookplaten de basis technieken van koken kunnen verbeteren Dit alles vind plaats in onze vernieuwde keuken met een groot kookeiland voorzien van 6 inductiekookplaten.

Eten koken kunt u ook.

Voor wie?

Deze cursus is toegankelijk voor iedereen. Moet u opeens voor uzelf koken en u heeft dat nooit gedaan dan kunt u de beginselen van het koken hier leren.
Wilt u  meer kooktechnieken leren of andere recepten uitproberen dan kan dat hier. Je leert niet alleen van de kok maar door het samen te doen leer je ook van elkaar. Bij de cursus krijgt u de recepten mee op papier zodat u thuis nogmaals uw kookkunsten kunt tonen.

Dit alles vind plaats in onze vernieuwde keuken met een groot kookeiland voorzien van 6 inductiekookplaten.In deze gezellige omgeving en onder leiding van een deskundige begeleider leert u diverse gerechten te bereiden.

De begeleider stelt, in overleg met de deelnemers, het menu voor de volgende keer samen.

De keuken is zoveel mogelijk Hollands, daarnaast worden er onder andere eenvoudige Griekse, Spaanse en Mexicaanse gerechten klaargemaakt.
Nadat het recept is doorgesproken gaat men twee aan twee aan de slag. Het eindresultaat wordt letterlijk gekeurd, want na afloop van de les wordt de maaltijd gezamenlijk genuttigd. Blijft er nog iets over, dan wordt het mee naar huis genomen.

BegeleiderSimon van Hoppe
WanneerDinsdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur
Duur van de cursus6 ochtenden /middagen
Kosten€ 36,- plus €3,- voor kopieën, exclusief ingrediënten

Koken